Cifra de tensiune


Cifra de tensiune si perioadele dificile din viata

O existenta umana este alcatuita din urcusuri si coborasuri, din puncte pozitive de energie, puncte negative si puncte critice. Fortele antagonice trebuie sa ajunga insa la un consens.

Alaturi de perioadele de armonie si echilibru, tensiunile, situatiile incordate, perioadele de zbucium sufletesc contribuie la echilibrarea energetica a valorilor universului. Mai mult ca sigur ca cifra de tensiune nu este o cifra foarte cunoscuta in stiinta numerologiei si nici nu prezinta o importanta vibrationala primordiala. Pentru a putea insa intelege si evita tensiunile care apar de-a lungul unei existente, numerologii recomanda cunoasterea cifrei personale de tensiune. Calcularea ei este un proces simplu, care nu dureaza mai mult de cateva minute.

Cifra personala de tensiune se obtine prin scaderea Numarului Destinului din Numarul Vocalelor sau invers (numarul vocalelor din numarul destinului) in functie de cel care este mai mare. In cazul in care se intampla ca numarul destinului si numarul vocalelor sa fie ambele impare sau ambele pare, acest lucru denota conflicte care vor intarzia sa apara, vor fi minore sau nu vor afecta intr-un mod decisiv parcursul existential al unei persoane.

Prin urmare, Cifra Destinului se obtine astfel: se aduna toate cifrele care formeaza data personala de nastere pana cand vei obtine un numar format dintr-o singura cifra (daca iti ies doua cifre, le aduni intre ele). Spre exemplu, pentru o persoana (Radu Ioana) nascuta in data de 10 februarie 1980 se aduna 1+0+2 +1+9+8+0. Numarul obtinut este 21. Se aduna 2+1. Cifra finala obtinuta, adica numarul destinului, este 3.

Cifra vocalei se calculeaza foarte simplu: pornind de la numele intreg al unei persoane (nume si prenume), se insira vocalele din nume, trecandu-se in dreptul fiecareia cifra care ii corespunde in alfabet. Numarul obtinut reprezinta Cifra Vocalei. Urmatoarelor vocale le corespund cifrele: a-1, e-5; i-9; o-6; u-3. Daca numarul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele. Pentru I O A N A  R A D U, calculul se efectueaza astfel: 9+6+1+1+1+3=21, iar 21=2+1. Asadar, cifra reprezentand Cifra Vocalei este 3.

Cifra de tensiune se obtine prin scaderea Cifrei Vocalei din Cifra destinului. In cazul nostru (Radu Ioana, nascuta in 10 februarie 1980), din Cifra Destinului – 3 -se scade Cifra Vocalei – 3- (a se observa ca ambele sunt impare). Prin urmare, numarul de tensiune este 0.

Mai jos, sunt prezentate si interpretarile cifrelor personale de tensiune:

Cifra de tensiune 0 – In cazurile in care numerele Destinului si ale Vocalei coincid, valoarea Cifrei de Tensiune este nula. Ce inseamna acest lucru? De-a lungul existentei sale, individul caruia ii corespund aceste valori nu va traversa perioade bulversante si tensionante. Probleme isi vor gasi rezolvare fara consumarea unei cantitati de energie majore.

Cifra de tensiune 1 – In ceea ce priveste persoanele care au ca cifra personala cifra 1, de-a lungul existentei acestora, tensiunile apar in mod constant sau vor aparea ca urmare a lipsei de hotarare, a unei vointei slabe care se lasa influentata prea mult de catre cei din jur, a incapacitatii de a se mobiliza cu totul inspre realizarea scopului propus si a fricii de schimbare si de noutate. Situatii incordate si nemultumiri pot aparea ca urmare a faptului ca ascultand de dorintele celor din jur, le vor minimaliza pe cele proprii.

Cifra de tensiune 2 – Tensiunile spre care predispune numarul 2 ca numar reprezentativ sunt legate de inflexibilitatea si inconsecventa cu care se pun bazele relatiilor cu cei din jur. Tensiunile se vor crea din cauza unei comunicari deficitare, din cauza neputintei de a empatiza sau a stabili legaturi emotionale cu ceilalti sau pur si simplu din cauza faptului ca reprezentantii numarului 2 intampina unele dificultati in exprimarea propriilor sentimente. Tensiunile existente sunt o consecinta a lipsei de vointa in autoeducarea emotionala.

Cifra de tensiune 3 – Neastamparul sufletesc si tensiunile care se vor manifesta in cazul persoanelor care au ca numar al tensiunii cifra 3 sunt rezultatul unei oarecare superficialitatii si a sentimentului de instabilitate si nesiguranta. Pentru ca persoanele asociate acestei cifre sunt personalitati libertine, actionand intotdeauna dupa placul inimii si propriile reguli si incalcand toate legile si restrictiile sociale, tensiunile nu vor intarzia sa apara mai devreme sau mai tarziu. In dorinta lor de a actiona in spiritul autodeclarat al libertatii, vor leza orgoliul multor persoane si vor da nastere situatiilor conflictuale.

Cifra de tensiune 4 – Cifra 4 este asociata tensiunilor provocate de lipsa pragmatismului si de o viziune romantica si idealista a vietii, usor nerealista. Aceste persoane vor suferi si vor fi supuse unei presiuni interioare maxime atunci cand vor descoperi ca viata, cei din jur, persoanele iubite nu sunt facute dupa calapodul lor. Tensiunile vor surveni de asemenea pe fondul unei sensibilitati exagerate si a inabilitatii de a face fata presiunilor.

Cifra de tensiune 5 – Cifra 5 predispune spre un egoism mai mult sau mai putin potentat, spre o dependenta de ratiune si de confort material si spiritual, spre atasamentul fata de oameni si lucruri menite sa gadile orgoliul. Ca urmare a faptului ca intreaga lor energie este consumata inspre atingerea scopurilor personale, adeseori ranindu-i sau trecand peste sentimentele celor din jur, in viata persoanelor asociate cu cifra 5, tensiunile nu vor intarzia sa apara.

Cifra de tensiune 6 – Tensiunile asociate cifrei 6 sunt rezultatul dificultatii de a atinge un echilibru intre nevoile spirituale si cele materiale, intre necesitatea de a respire aerul solitudinii si necesitatea dezvoltarii unei vieti de familie. Cifra 6 este asociata fricii de obligatii, a ezitarii de a-si lua angajamente pe termen lung, a ezitarii de a intemeia o familie inainte de atingerea unei oarecare stabilitati materiale. Relatiile pe termen scurt sunt excelente, insa cele pe termen lung vor fi tumultoase si impetuoase.

Cifra de tensiune 7 – Pentru cifra 7, tensiunile vor surveni atunci cand conservatorismul si opozitia fata de schimbari (specifice cifrei) intra in conflict cu necesitatea de dinamism si evolutiei a lucrurilor din mediul inconjurator. Persoanele cu cifra 7 ca cifra a tensiunii vor traversa anumite stari de surescitare in momentul in care se incapataneaza sa clasifice drept “bun, drept si multumitor “ceea ce altii clasifica drept “susceptibil de a fi imbunatatit”.

Cifra de tensiune 8 – 8 ca cifra a tensiunii aduce in plan emotional presiuni si noduri conflictuale mai ales in planul sociabilitatii si a exprimarii individualitatii. Atunci cand se afla in grupuri mari de oameni sau cand sunt pusi in situatia de a li se introduce persoane noi, aceste persoane se pierd, isi pierd ideile (care de multe ori sunt excelente), se pierd pe ele ca parte integranta din acest grup. Perfectionisti din fire, tensiunile interioare si nemultumire vor surveni din aceasta cauza. Trebuie sa invete sa-si controleze emotionalitatea si sa fie ei insisi si in prezenta altora.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s