Dorinta sufletului


Cifra Dorintelor

Dorinta inimii sau Dorinta sufletului este un numar care se calculeaza pornind de la vocalele pe care le contine numele intreg al fiecarei persoane in parte.

Spre deosebire de Numarul Destinului, Dorinta sufletului este un numar care se calculeaza pornind de la vocalele pe care le contine numele intreg al fiecarei persoane in parte. Numarul care se obtine este relevant pentru fondul tau interior, acesta dezvaluind care sunt preocuparile tale majore, dorintele ascunse care scapa celor din jur, scopul real in viata si asteptarile pe care le ai de tine si de la ceilalalti. Acesta reprezinta totodata motivatia interioara a unei persoane.  

Cum se calculeaza insa acest numar? Calculul este unul extrem de simplu. Pornind de la numele intreg al unei persoane (nume si prenume), se insira vocalele din nume, trecandu-se in dreptul fiecareia cifra care ii corespunde in alfabet. Numarul obtinut reprezinta Dorinta Sufletului. De exemplu, urmatoarelor vocale le corespund cifrele: a-1, e-5; i-9; o-6; u-3. Daca numarul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele. Pentru un nume precum I O A N A  R A D U, calculul se efectueaza astfel: 9+6+1+1+1+3=21, iar 21=2+1. Asadar, cifra reprezentand Dorinta Sufletului este 3. Iata, semnificatiile acestor numere:

1– Cifra Dorintei 1 inseamna ca  persoana viseaza sa reuseasca in viata prin fortele proprii. Pentru ea, implinirea de sine este un sentiment pe care il traieste intens mai ales atunci cand iese invingatoare in competitiile cu ceilalti. Nu se va simti fericita si multumita de propria persoana decat atunci cand va intelege ca intre sentimente si ratiune conflictele nu-si au rostul si ca ambitiile puternice pot fi indeplinite si intr-un mod armonios.

2– Avand Cifra Dorintei 2, persoana nu poate avea drept scop in viata armonia si echilibrul perfect, deoarece tanjeste mai ales dupa dragostea si implinirea pe plan sentimental. Desi de multe ori se sacrifica de buna voie pentru binele celorlalti, in timp va constata ca a actiona in functie de propriile impulsuri si dorinte, nu inseama neaparat a-i leza pe ceilalti. S-a nascut pentru a imprastia liniste in jur si pentru a aplatiza conflicte si se simte minunat cand reuseste sa obtina acest lucru.

3– Cifra Dorintei 3 reprezinta persoana care isi doreste grozav de mult sa fie nu doar un deschizator de drumuri, dar si un indrumator al acestor drumuri. Si nu numai ca are un spirit inovator iesit din comun, dar isi doreste sa rastoarne lumea cu fundul in sus prin idei socante. Cu toate ca dorintele sale secrete sunt aproape in totalitate de natura creativa, ii mai ramane insa un vis la care aspira intreaga viata: sa existe si oameni care sa-i urmeze si sa-i puna in practica ideile.  

4 – Persoana cu Cifra Dorintei 4 isi doreste cu orice pret sa creeze in jurul, atat pe plan profesional cat si personal o atmosfera confortabila, la adapost de orice senzatie de nesiguranta. Pentru ea, totul este minunat atata timp cat stie ca datoriile la banca sunt achitate, ca are un cont solid in banca, preventiv, pentru vremurile mai putin sigure sau ca se poate baza pe sprijinul neconditionat al familiei sale.

5– Atunci cand ai Cifra Dorintei 5, acest lucru vorbeste despre mentinerea libertatii tale spirituale drept tel major in viata. Niciodata nu te simti mai fericit decat atunci cand esti lasat sa actionezi liber, dupa placul inimii sau dupa cum te taie capul, ignorand orice fel de constrangeri, de interdictii sau de restrictii. Doar prin independenta reusesti sa-ti valorifici izvorul imens de energie existent in propria persoana.

6– Nu drumul pe care il are de urmat conteaza pentru persoana ce are drept Cifra a Dorintei cifra 6, ci faptul ca acest drum trebuie sa fie doar ascendent. Evolutia profesionala semnifica tema centrala a povestii sale care se numeste viata, iar succesul cu orice pret unul din laitmotivele operei. Viseaza sa se lupte cu obstacole si sa le depaseaza numai cu capul sus. Are tendinta de a avea totul sub control, in acest domeniu incluzand pana si sentimentul cel mai putin controlabil din lume: iubirea.

7– Cifra Dorintei 7 este sinonima cu viata sociala, cu adunarile de oameni, cu interactiunea cu ceilalti, dar si cu momente scurte de regasire in singuratate si meditatie. Pentru cei care au ca si Cifra a Dorintei cifra 7, relatiile umane reprezinta un lucru sfant, iar meditatia in solitudine un spatiu sacru. Si nu se bat deloc cap in cap, caci reflectarea ii acorda intelepciune si sens vietii, iar comunicarea cu ceilalti ii infrumuseteaza viata cu entuzism.

8– Daca ti-a iesit cifra 8 ca si cifra a Dorintei atunci transformarea, erotismul si trairile inedite din acest domeniu se integreaza perfect printre idealurile tale de viata. In mod sigur esti o fire senzuala si intuitiva, care traieste prin intermediul simturilor sale, propunandu-si sa le insoteasca pe cat posibil de senzatii bogate si delicioase. Dragostea nu da un sens vietii sale, dragostea este insasi sensul vietii.

9– Cifra Dorintei 9 indica ca, mai presus de toate, ai un tel principal in viata si anume… o viata usoara si lipsita in totalitate de griji la care sa se poate ajunge fara prea multa munca, sacrificiu sau efort.. Este foarte probabil ca o astfel de persoana sa faca din idealurile partenerului sau idealurile proprii atata timp cat acestea sunt legate in mod exclusiv de placerile lumesti si de lucrurile concrete si materiale, pe care te poti baza.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s