Ordinea perfecta a Universului


Legile Universului

Oamenii care si-au accesat codul spiritual sunt mai evoluati, si-au invatat mai multe din lectiile de viata, au mai multa intelegere de sine si nivele mai inalte de perceptie. Sunt mai intelepti, au un nivel de maturitate, de armonie si de perfectiune in gandirea si actiunile lor. Isi traiesc vietile incercand sa creeze pace; s-au reconectat la partea divina din ei si traiesc in acord cu ea. Acesti oameni sunt constienti de Legile Universale, care ajuta in cresterea spirituala si care ajuta spiritul sa atinga Nirvana, nemurirea si eliberarea de karma.

Legile Universale sunt, intr-un fel, un ghid ce ne arata cum sa traim. Legile Universale sunt create sa ne ajute sa ne indreptam spre perfectiune si sa ne conectam la Inteligenta Universala. Daca actionezi in afara lor iti vei creea dezechilibru si suferinta. Exista multe Legi Universale, dar ne vom focaliza asupra acelora care cred ca sunt mai importante

1.       LEGEA KARMEI

Aceasta este cea mai importanta lege. Menirea acesteia este sa te ajute sa atingi armonia si echilibrul in viata. Prin interventiile tale, gandurile, emotiile, cuvintele si faptele tale creezi karma. Pentru a trai in perfecta armonie trebuie sa iti rezolvi karma. Trebuie sa decizi tu insuti ce trebuie sa inveti pentru a-ti rezolva karma si in ce stadiu e karma ta. Destul de dificil? Mai citeste o data…

2.       LEGEA INTELEPCIUNII

Intelepciunea este a sti ce ai putere sa schimbi si ce nu. Este a folosi suferinta ta ca pe o cale de a invata despre tine insuti. Vei experimenta mai  putina durere in viata, vei invata lectiile mult  mai linistit si iti  vei  prevenii sau rezolva problemele mai usor odata ce capeti intelepciune. Cu intelepciune si rabdare orice problema karmica poate fi  rezolvata.

3.       LEGEA EVOLUTIEI

Singura cale de a dobandi  intelepciune este evolutia spirituala. Cu toti trebuie sa ne ridicam deasupra emotiilor si a ego-ului nostru si sa evoluam in directia sufletului. De obicei, asta se obtine prin multe greseli si esecuri. Daca nu inveti din greselile tale, vei trai  in intuneric si suferinta.

4.       LEGEA ENERGIEI VIBRATIONALE

Suntem cu toti  energie care este in continua  miscare, iar spiritul, care traieste in noi ca energie, nu moare niciodata. Nimic in Univers  nu e fix, totul este in permanenta transformare si asta ne include si pe noi si vietile noastre.

5.       LEGEA UNITATII

Avem o constiinta si o constienta colectiva si fiecare dintre noi ne influentam unul pe altul. Suntem cu totii parte din marele intreg.

6.       LEGEA IUBIRII

Suntem aici pentru a ne iubi unul pe altul, nu pentru  a ne  uri, nu pentru  a ucide. Iubirea este raspunsul la orice intrebare, este cel mai important element al fiecarui proces de vindecare. Oamenii au devenit extrem de confuzi  in a sti ce este iubirea – dar nu exista decat  o singura iubire adevarata:  iubirea neconditionata. Cu aceasta iubire te vindeci  pe tine si ii vindeci  si pe ceilalti.

7.       LEGEA ABUNDENTEI

Universul a fost creat  astfel incat fiecare sa aiba tot ceea ce are nevoie. Din nefericire, lacomia a creat nevoi peste masura si a creat un dezechilibru in lume si  multi oameni traiesc intr-un loc al neajunsurilor, departe de abundenta. Cu totii am fost meniti sa traim intr-o stare de abundenta si sa ne bucuram de tot ceea ce ne trebuie, fara limite. Abundenta nu inseamna  numai a avea “lucruri”, inseamna a avea bucurie si fericire si a ajunge sa ne cunoastem pe noi insine si sa ne savuram viata.

8.       LEGEA ORDINII DIVINE

Exista o ordine divina in Univers, un plan divin. Totul este planuit si este sub control divin, chiar daca nu pare asa intotdeauna. Daca traim in ordinea divina, in loc sa  ne ghidam  dupa legile “fabricate” de oameni, vom trai in abundenta divinului. Dumnezeu stie mai bine. Ceea  ce poate parea o  pierdere azi, va fi un castig maine, invata sa spui, atunci cand lucrurile nu  ies asa cum ti-ai dorit: “Cedeaza si lasa-L pe Dumnezeu”, (un corespondent in limba romana ar putea fi “Faca-se voia Ta Doamne, nu a mea”. Puneti-va toata  increderea in ordinea divina.

9.       LEGEA RECUNOSTINTEI

O parte importanta a evolutiei noastre este sa invatam sa fim recunoscatori pentru tot ce avem, un lucru pe care multi  dintre noi nu-l facem. Nu lua orice ca si cum ti s-ar cuveni. Fi recunoscator pentru fiecare lucru  minunat, mare sau mic, din viata ta.

10.   LEGEA ARMONIEI

Universul este menit sa fie in perfecta ordine si pace. A respecta armonia innascuta a Universului inseamna sa traiesti calauzit de Legile Universale; inseamna sa nu ucizi, sa nu  minti, sa nu urasti, sa nu furi, inseamna sa traiesti  pe un taram al iubirii si divinitatii.

11.   LEGEA MANIFESTARII

Tot ceea ce gandesti se va manifesta in realitate. Cu 300 de ani in urma, filozoful Descartes spunea: “Gandesc, deci exist”. Felul in care gandim creaza realitatea noastra. Gandurile se transforma in fapte, iar faptele noastre devin  ceea ce suntem.

12.   LEGEA DETASARII

Suntem aici, pe Pamant,  pentru o perioada limitata de timp, asa ca nu ar trebui sa ne atasam prea mult de nici un lucru material sau de o persoana fizica. Atasamentul puternic creeaza un dezechilibru energetic si vei trai dupa egoul sau emotiille tale. Singura cale de a ramane in echilibru este a fi in perfecta legatura cu divinul.

13.   LEGEA ATITUDINII

Chiar daca nu poti controla tot ceea ce ti se intampla, poti controla reactia ta, poti controla  atitudinea ta. Nimic nu te poate rani mai tare decat propria-ti atitudine negativa. Felul in care te tratezi pe tine si ii tratezi pe ceilalti, precum si situatiile  din  viata ta creeaza karma.

14.   LEGEA ACCEPTARII

Orice lucru caruia ii opui rezistenta te face sa suferi. Sa opui rezistenta inseamna frica; acceptarea este armonie. Nu incerca sa schimbi ceea ce nu poti. Caci, adesea, la  ce te  opui, aceea devii.

15.   LEGEA DUALITATII

Exista doua forte care lucreaza in Univers, Yin si Yang, energia masculina si feminina,  si avem nevoie de ambele pentru a trai in armonie. Exista, de asemenea, bine si rau, armonie si haos – exista mereu o tensiune a opuselor. Cheia este sa nu lasi tensiunea sa devina distructiva, sa nu permiti fortelor si tensiunilor  negative sa-ti rupa echilibrul.

16.   LEGEA TRINITATII

Fiecare dintre  noi suntem zamisliti din trei elemente: trupul, mintea si spiritul. Trupul este controlat de ego, mintea este controlata de intelect, spiritul este controlat de suflet. Triunghiul este un exemplu al legii  trinitatii. Are trei  varfuri si este simbolul stabilitatii. Cele trei parti ale trinitatii trebuie sa lucreze la unison si in  armonie.

17.   LEGEA ATRACTIEI

Ceea ce esti, aceea vei atrage catre tine. Daca esti negativ, vei atrage mai multa negativitate. Daca te temi de ceva, acel ceva va aparea in viata ta, asa ca, trebuie sa iti elimini teama. Lectiile pe care trebuie sa le inveti ti se vor infatisa, le vei atrage. Calea de a atrage binele este sa fi bun. Calea de a atrage iubire, este sa fii iubire.

18.   LEGEA DIVINITATII

Fiecare dintre noi avem divinitatea inlauntrul nostru. Cand devenim constienti de faptul ca suntem divini, putem incepe sa actionam intr-un fel care sa reflecte aceasta divinitate.

19.   LEGEA CICLURILOR

Toate vietile noastre sunt alcatuite din diferite cicluri. Cand ai parcurs un ciclu, incepe altul. Un ciclu dureaza, in deobste, intre 9 si 12 ani si exista 4 sau 5 cicluri majore in viata fiecaruia. Fii constient  unde te afli, in care ciclu.

20.   LEGEA  DESTINULUI

Destinul este ceea ce iti este menit sa experimentezi aici; este suma experientelor de viata si a lectiilor pe care le inveti de-a lungul drumului tau. Fiecare dintre noi  are destinul  sau si trebuie sa si-l indeplineasca.

21.   LEGEA DHARMEI

In hinduism si budism se foloseste cuvantul “dharma”  pentru ordinea fundamentala a tuturor lucrarilor. Nu inseamna nimic mai mult decat faptul ca individul trebuie sa se comporte in acord cu Legile Universale, cu ordinea divina. Aceasta este misiunea noastra fundamentala, sa ne alimentam cu divinul.

 Sursa : http://www.geocities.com/viata.spirituala/legile_universale1.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s