Procesul Ascensiunii


 

Arhanghelul Mihail -Procesul Ascensiunii

26-06 -2011

PROCESUL ASCENSIUNII

Preaiubiti maestri, in primul rand, dorim sa clarificam CE NU ESTE ASCENSIUNEA. In starea voastra actuala de evolutie, ascensiunea corpului fizic va fi posibila numai pentru cateva avatare foarte avansate, care au deschis calea pentru ascensiunea omenirii in urmatorul nivel de constiinta mai inalta. Iubitul Iosua(Jeshua/Isus), impreuna cu multi alti mari avatari si taramul angelic, au pregatit scena si au plantat Semintele cosmice ale Luminii Creatorului in pregatirea pentru acest proces extraordinar.

In scopul de a ascensiona in vehicolul fizic in acest moment, va trebui sa completati transformarea corpului vostru fizic intr-o frecventa a Luminii Divine, si sa ridicati armonicile cantecului Sufletului vostru la cele mai inalte planuri ale dimensiunii a cincea si de mai sus . Este o iluzie sa se presupuna ca este posibil sa se transmute densitatea unui corp fizic de a treia / a patra dimensiune intr-un vehicol de Lumina de a cincea dimensiune intr-o singura viata. 

Voi, avangarda, Semintele Stelare, furnizati combustibilul, Particolele Adamantine ale Luminii, pentru a activa Semintele de ascensiune, care au fost plantate pe Pamant cu peste 2.000 de ani in urma. Omenirea este intr-o etapa de purificare, in curs de pregatire pentru o expansiune mai mare de constiinta, care afecteaza din ce in ce mai multe suflete pe masura ce Pamantul se roteste si se accelereaza exponential, ca urmare a acestui rezultat.

In stadiul actual al schimbarilor evolutive, corpurile fizice ale aspirantilor / discipolilor pe Cale sunt in curs de a fi infuzate cu puterea transformatoare a Luminii Creatorului. Celulele de constiinta mai inalta se trezesc si navalesc mai departe cu formula alchimica de transformare. Sunteti in procesul de curatare a campul vostru auric a tiparelor frecventelor de vibratie negative / distorsionate care au estompat Lumina voastra aurica si care au dus la manifestarea tuturor creatiilor deformate in vehicolul fizic.

In organismul celular sunt blocate toxine care trebuie sa fie eliberate sau rafinate, astfel incat sa puteti integra inca o data frecventele armonioase ale structurii corporale multi-nivel. Celulele Corpului de Lumina s-au estompat, la fel cum a devenit si campul auric cetos si congestionat cu energie negativa. Celulele lui Dumnezeu sunt inca prezente in interiorul si in jurul vostru; ele doar s-au diminuat si estompat de-a lungul timpului din cauza lipsei de hrana. Este ca si cum ati fi fost in mod constant hraniti cu alimente contaminate, care dupa o perioada lunga de timp, distrug vehicolul corporal. Corpul ego-dorinta este viclean si persistent, si va va da constant cate un ghiont spre a cauta din ce in ce mai multe senzatii corporale si auto-indulgenta, adesea cu rezultate dezastruoase.

Trebuie sa intelegeti, ca diferitele parti ale corpului vostru rezoneaza la o mare varietate de modele de frecventa, in functie de rotirea si puritatea sistemului chakrelor voastre. Ar trebui sa va straduiti mereu pentru maxima armonie in fiecare nivel al Sinelui vostru Superior pe care il integrati, si sa fiti constienti de faptul ca acesta este un proces fara sfarsit, pentru ca toate nivelele de Creatie au o dorinta innascuta de a atinge urmatorul nivel superior de constiinta.

Luati in considerare ideea ca omenirea se confrunta cu patru realitati odata: fizica, mentala, emotionala si astrala. In lumea fizica / materiala, in care organismul vostru si simturile fizice reprezinta accentul major, starea voastra de sanatate determina cat de interactivi sunteti in lumea fizica si cat de mult va veti bucura de experienta. Progresul vostru in taramurile mai inalte ale constiintei este un proces de trezire treptata, prin care va treziti la intelepciunea sufletului vostru si a Sinelui Superior/ Supra-Suflet.

Asa cum pasiti pe Calea i-Luminarii, veti initia procesul de dezvoltare a unei constiinte atente /constiente . Trebuie mai intai sa va concentrati pe aspectele fizice ale fiintei voastre: pe vehicolul vostru fizic, sistemul de chakre, natura voastra emotionala si capacitatile mentale. Treptat, in timp, ce va echilibrati, armonizati si integrati un anumit grad de constiinta unita in starea voastra fizica a Fiintei, veti fi gata sa accesati tiparele vibrationale, intelepciunea, atributele si abilitatile realitatiilor celei de-a patra dimensiuni/inalte si celei de-a cincea dimensiuni /joase. Acesta este procesul de baza pe care noi il numim uneori Ascensiune in Constiinta.

Aveti Corpul Eteric care contine o copie completa, autentica a corpulor voastre fizice, mentale si emotionale. Cand muriti sau va parasiti corpul vostru, cordonul de argint (cum este numit uneori) este rupt, si va eliberati total de vehicolul fizic, care imediat incepe sa se dezintegreze. Ce va ramane este invelisul corpului subtil, care este compus din substanta astrala emotionala si mentala, care trebuie dizolvata inainte ca Sufletul sa poata trece la urmatorul nivel de constiinta. Noi am explicat inainte modul in care sunt luate sufletele netrezite in locurile care ar putea fi numite unitati de terapie intensiva, prin care Iubirea / Lumina Creatorului este radiata continuu in campul auric al fiecarui Suflet, pana cand invelisul negativ de energie deformata este complet transmutat.

Cu toate acestea, este important sa intelegeti ca procesul mortii/ tranzitiei, dupa-viata s-a schimbat radical. Nici un Suflet nu mai intra in planurile astrale dense pentru a-si astepta randul sa se reincarneze pe Pamant. Daca sunteti o persoana constienta de sine a carui Suflet rezoneaza cu cea de-a patra dimensiune /inalta sau cea de-a cincea/ joasa, veti salta automat in planul corespunzator in care totul pare foarte asemanator cu realitatea pe care ati lasat-o in urma, dar cu mult mai mare, mai frumoasa si mai plina de bucurie, iubire si pace.Veti trece prin Portile locurilor ceresti in totalitate constienti. Va veti vedea viata din trecut in calitate de observator, si va veti putea lua ramas bun de la cei apropiati si dragi, cu toate acestea, ei se vor estompa in fundal cu exceptia celor care sunt membrii apropiati ai familiei Sufletului vostru.

Din nou, frecventele pe care le proiectati sau cu care rezonati vor determina in care dimensiune, sub-plan sau nivel dimensional veti fi luati, si, de asemenea, nivelele de informare cosmice pe care le veti putea accesa. Campul vostru auric este ca o manta care inconjoara corpurile voastre Eterice/Astrale, si este fie o manta de Lumina fie un giulgiu de energie negativa, nearmonic pe care l-ati acumulat de-a lungul multelor experiente de viata din trecut. Sunteti compusi din unitati de energie: mentala, emotionala, fizica, astrala si spiritula.Trebuie sa invatati si sa acceptati faptul ca sunteti o creatie de energie puternica, o scanteie originala a Constiintei Divine. Ca un co-creator constient de sine, sunteti de asemenea, un director al energiei prin propriile ganduri, actiuni si intentii puternice.

Voi existati intr-un vartej de energie: forte de energie, compuse fie din substanta Primordiala a Fortei de Viata, jumatatea de spectru de Lumina a dimensiuni mai joase, fie a minunatei si atotcuprinzatoare Particule Adamantine a Luminii Creatorului din taramurile mai inalte de constiinta. Starea mentala a mintii voastre si a calitatii sau rezonantei naturii voastre emotionale determina rezultatul incercarilor voastre creative. Ca un co-creator, veti modela si manifesta gandurile si ideile voastre creative si apoi experimentati rezultatul expresiei manifestate a gandurilor si actiunilor voastre asa cum decreta Legea Universala.

Trebuie sa deveniti un director eficient al fortelor de energie cosmica. Deveniti un observator constient si practicati detasarea. Nu permiteti sa fiti atrasi intr-un vortex de energii negative create de altii. Invatati sa stati fermi si in control, ca un director al energiei voastre Sacre. Nu permiteti nimanui sa perturbe linistea si natura voastra armonioasa. Cu toate acestea, va rugam sa retineti, daca aveti ocazional un moment mai omenesc, opriti-va si respirati adanc si reveniti la centrul vostru, in timp ce trimiteti mai departe o explozie a Flacarii Violet, pentru a transmuta si dizolva orice energie discordanta. Sunteti uneori prea duri in judecarea voastra de sine. Perfectiunea nu este asteptata, dragi inimi.

Este stralucirea Sinelui vostru Inalt, Supra-Sufletului, cea care patrunde treptat si permeaza corpurile voastre fizice si emotionale, eliberand treptat astfel orice acumulare de reziduri negative, astrale. Lumina combinata a Supra-Sufletului si a intregii omeniri dizolva treptat modelele vibrationale contaminate, denaturate ale planurilor astrale, care in trecut au fost numite ‘constiintele colective’, tiparele gand negative ale omenirii.

Iubirea, seninatatea si bucuria sunt calitatile principale ale Supra-Sufletului. Gandurile celor mai multi oameni sunt, in general, intamplatoare si fara focalizare. Reducerea frecventelor undelor cerebrale sau invatarea mentinerii unei stari Alpha a constiintei ofera o focalizare a proceselor voastre de gandire in curs de desfasurare si ofera directie clara mintii subconstiente. Tehnicile de control Alpha sunt un instrument puternic si profund. Gandirea mintii voastre constiente intelege, dar subconstientul vostru este cel care prelucreaza informatiile primite si ia masuri. Devenind un Maestru Alpha si mentinand nivelului adecvat de constiinta Alpha, va va permite sa vorbiti si sa interactionati cu mintea voastra subconstienta. Ea merge dincolo de puterea vointei pe masura ce veti dezvolta capacitatea de a comunica direct cu profunda voastra minte interioara instinctiva -Mintea voastra Sacra. Veti gasi ca faceti in mod natural cele mai bune decizii si luati masurile adecvate pentru a va atinge obiectivele.

Procesul de ascensiune incepe atunci cand Sinele vostru Suflet si-a reluat pozitia corespunzatoare ca director al Sinelui fizic. Este ca si cum un comutator de aprindere a fost activat in ADN-ul vostru, care contine matricea perfecta a Corpului vostru de Lumina Adam / Eva Kadmon. O serie de codificari latente sunt activate prin frecventele mai inalte ale Luminii pe care ati inceput sa le integrati. Aceste modele de lumina vibrationale contin codificari specifice de culoare si de armonici, care vor afecta toate celulele si organele in interiorul corpului. Treptat, celulele vor incepe sa absoarba si sa metabolizeze Lumina, aceste celule purtatoare de lumina vor incepe sa patrunda si sa afecteze intregul vehicol fizic.

Procesul de transmutare este apoi initiat: toxinele, traumele emotionale, amintirile dureroase si experientele stocate in tot corpul vostru vor incepe sa iasa la suprafata, creand astfel o multitudine de simptome fizice incomode: dureri in diferite parti ale corpului, simptome asemanatoare gripei, dureri de cap , confuzie si pierderi de memorie temporare, pentru a numi doar cateva. Urmatorul nivel de reconstructie a campului auric implica corpului emotional si planurile astrale de constiinta. Asa cum corpul fizic evolueaza, el devine capabil sa absoarba tot mai multe celule de frecventa de Lumina rafinata. Realitatea voastra (4D) patru dimensionala incepe sa se naruie, si lumea voastra iluzorie devine distorsionata si confuza. Structurile credintelor voastre religioase pot incepe sa se destrame, lasandu-va sa va simtiti vulnerabili si fara orientare sau directie. Exista o fuziune a Sinelui Superior la acest moment prin care fateta Supra-Sufletului a Sinelui vostru Superior, care a locuit in Steaua Sufletul vostru (Chakra a opta) incepe sa trimita impulsuri/raze /pachete de frecventa Inalta de lumina in Mintea voastra Sacra, in Inima voastra Sacra si in intregul sistem de chakre. Aceste raze activeaza abilitatile voastre intuitive si, de asemenea, contin informatii vitale pentru o mai mare intelegere a cine sunteti cu adevarat dar pot activa de asemenea si o nemultumire Divina din interior.

Miezul vostru de Diamant Celula Dumnezeu integreaza acum mult mai mult din Lumina lui Dumnezeu, care activeaza si creste puterea Razelor Constiintei lui Dumnezeu in miezul Inimii voastre Sacre. Acest proces este programat in cadrul Matricei voastre Divine si este, de asemenea, codificat in ADN-ul vostru. In acest timp, celulele au inceput sa raspunda la lumina ca sursa principala de energie. Acesta este motivul major pentru care aspirantii pe Cale isi schimba de multe ori radical dieta la alimente mai putin dense, deoarece trupurile lor fizice si emotionale sunt imbibate cu Particolele Adamantine de Lumina -hrana zeilor.

Pe masura ce va deplasati tot mai profund si mai profund in taramurile Luminii rafinate, simturile fizice devin imbunatatite, si constiinta culorilor si sunetelor va creste. Prin amplificarea simturilor fizice inseamna ca celulele din campul vostru auric au inceput sarcina de curatare a energiei dense, restrictive care a fost construita de-a lungul multor mii de ani. Inchisoarea incetosata care a distrus simturile si a pastrat umanitatea in sclavie este treptat scaldata in celule de lumina, ceea ce va rezulta un campul auric mai stralucitor pe masura ce din ce in ce mai multe suflete se trezesc la potentialul divin din interior. Corpului fizic trebuie sa-i fie reintroduse treptat efectele transformatoare ale Luminii Vie, pentru a recupera forma originala a Corpului de Lumina, care a fost creata pentru intreaga omenire.

Preaiubitilor, nu aruncati ochii la haosul si distrugerea, care fac ravagii pe Pamant la acest timp. Traiti fiecare zi centrati in Inima voastra Sacra / Centrul Solar de Putere, astfel incat sa puteti integra in vehicolul vostru fizic cantitatea maxima din Lumina Creatorului, si sa trimiteti apoi mai departe acest dar pretios in jos, in miezul Pamantului si inafara , in lumea formei. Sa stiti ca eforturile comune ale Servitorilor Lumii din jurul planetei fac diferenta. Suntem o forta pentru binele cel mai inalt ce nu poate fi negata. Eu sunt pentru totdeauna gardianul vostru credincios si protector. EU SUNT Arhanghelul Mihail.

Transmis prin Ronna Herman

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s