Descopera in ce grad de Evolutie Sufleteasca te-ai reincarnat!


Sufletul trece prin mai multe etape de evolutie pana ajunge la evolutia perfecta, cea finala, cea care il aduce cel mai aproape de intelegere, cunoastere, divinitate. In acelasi timp, sufletul urmeaza un drum liniar sau sinuos al autoevolutiei, reincarnandu-se, purificandu-se treptat prin fiecare stadiu de evolutie la care se afla. Scopul final al sufletului este acela de a-si invata si a-si asuma toate lectiile, armonizandu-se cu vibratia universala, aducandu-si in final karma la un echilibru desavarsit.

Numerologie: Descopera in ce grad de Evolutie Sufleteasca te-ai reincarnat!

Cu siguranta, reincarnarea reprezinta un subiect fascinant si din perspectiva numerologica. Unul din numerele speciale ale numerologiei este si Numarul Gradului de Evolutie a Spiritului. Acest numar al evolutiei sufletului este revelator si fascinant, plin de invataminte si adevar. Calculandu-ti acest Numar, poti descoperi gradul de evolutie spirituala in care te afli in aceasta viata/ cel pe care trebuie sa-l dobandesti in viata prezenta, pana la trecerea ta intr-o alta. Cunoscandu-ti mai bine sufletul, evolutia sa, inveti sa iti stapanesti viata mai bine.

Numarul Evolutiei Spirituale se calculeaza simplu si are in vedere date importante legate de nasterea unei persoane: ziua de nastere a unei persoane, luna nasterii si ultimele 2 cifre ale anului in care s-a nascut. Prin urmare, pentru a calcula Numarul Evolutiei Spirituale in care te-ai reincarnat trebuie sa aduni ziua nasterii cu luna nasterii si cu ultimele doua cifre ale anului nasterii. Ceea ce obtii trebuie redus pana cand vei obtine o singura cifra.

Spre exemplu, pentru o persoana nascuta in data de 31 noiembrie 1973, Numarul Evolutiei spirituale se calculeaza adunand 31 (ziua nasterii) cu 11 (luna nasterii) cu 73 (ultimele 2 cifre ale anului nasterii). 31+11+73= 115. 115= 1+1+5 =7. Numarul final al Evolutiei Spirituale pentru persoana nascuta in 31 noiembrie 1973 este 7.

Daca ai facut si tu calculul si ai descoperit care este Numarul Evolutiei Spirituale in care te-ai reincarnat in aceasta viata, te invitam sa citesti descrierea ce corespunde numarului care ti-a iesit si care iti defineste viata actuala:

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 1

Te afli intr-un grad de evolutie incipient. Ai un suflet tanar, care incearca sa descrifreze tainele universului si a ceea ce se petrece in jurul sau, neconstientizand adesea ceea ce se intampla in interiorul sau. Gradul de evolutie spirituala in care te afli are de-a face cu autoexploararea, autointelegerea, autocunoastere. Intrucat pentru tine lectiile vietii abia incep, in linii mari destinul care ti se va contura in aceasta viata va fi unul usor, linistit si lin, fara furtuni foarte mari. Lectiile nu ti s-au conturat inca foarte clar, insa este necesar sa depui eforturi inspre imbunatatirea de sine, sa te deschizi, sa constientizezi existenta celorlalti si pe cea divina.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 2

Te afli intr-un stadiu al evolutiei in care legaturile si conexiunile care se creeza intre tine si ceilalti, intre tine si univers, intre tu si eul tau sunt extrem de importante. Daca doresti armonia interioara si exterioara, “relatiile interumane” reprezinta domeniul in care trebuie sa evoluezi si pe care sa-l explorezi in aceasta viata. Nu le neglija si nici nu le minimaliza importanta. Ele sunt lectiile care te vor ajuta sa evoluezi. Prin intermediul lor, te poti dezvolta si tu. Acceptandu-i, iubindu-i, iertandu-i, intelegandu-i, ‘vazandu-i’ pe cei din jurul tau, iti vei intelege si universul interior.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 3

Sufletul tau se afla intr-un grad de evolutie ce faciliteaza circumstantele evolutiei celorlalte suflete. Trebuie sa intelegi acest lucru pentru a nu-ti canaliza energia si resursele inspre judecarea, blamarea sau conducerea celor din jurul tau. Invata sa te bucuri de propria libertate ce ti-a fost data prin nastere, dar lasa-i si pe ceilalti sa-ti traiasca propria libertate. A trai intr-o comunitate inseamna a accepta diversitatea. 

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 4

Gradul de evolutie pe care il vei atinge in aceasta viata este unul mediu ca forta si impact. Reciprocitatea, toleranta, implicarea reprezinta coordonatele gradului tau de evolutie spirituala. Este esential sa-ti demonstrezi abilitatile tie insati, dar si celorlalti. Este esential sa le aduci in fata, sa le faci remarcate, fara a face din acest lucru o demonstratie ostentativa de putere. Moderatia, stapanirea de sine, concentrarea si efortul autentic te vor ajuta sa evoluezi spiritual in aceasta viata.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 5

Intre initiere si experienta, numarul 5 se afla undeva la mijloc. Ca evolutie spirituala, 5 este un numar puternic, dinamic, incarcat de karma si de lectii. Gratie lui, vei trece printr-o diversitate de trairi, experimente si experiente. 5 este un numar care aduce multe atuuri, dar si multe provocari. Este esential sa nu te lasi prada impulsivitatii sau nechibzuintei, facand in schimb apel la autocontrol si la stapanirea de sine. Energia ta spirituala ar trebui sa se canalizeze inspre protejarea celor dragi, nu inspre ridicarea de ziduri de dupa care sa te ascunzi celorlalti.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 6

6 este un numar frumos, cu o vibratie frumoasa, legata de cea a iubirii, o vibratie care poate fi si “grea” insa. Planul sentimental este cel care te ajuta sa evoluezi si sa iti inveti lectiile in aceasta viata, iar familia poate fi pentru tine atat o sursa de liniste si fericire, cat si o sursa de neliniste si preocupare. Depinde de tine sa iti intelegi si sa iti imbunatatesti gradul de evolutie la care ai ajuns spiritual. Ceea ce trebuie sa intelegi pana la sfarsitul vietii este ca iubirea fata de ceilalti trebuie traita constructiv, frumos, nu dizarmonios si ca trebuie sa daruiesti pentru a si primi.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 7

Pe masura ce trecem de numarul 6, ne apropiem din ce in ce de punctul culminant: descoperirea lectiilor si a adevarurilor esentiale ale vietii. Daca te reprezinta numarul 7, atunci te afli intr-un grad de evolutie inalt. Evolutia ta in viata prezenta se realizeaza mai ales pe cale spirituala. Este o lupta pe care trebuie sa o duci mai ales cu tine, un drum care trebuie sa te duca mai ales catre tine insati. Este o lectie de evolutie prin non-dependenta fata de ceilalti si fata de societate. Vei avea parte de multe provocari, de rasturnari de situatii si lovituri karmice ale destinulu. Ai nevoie de putere, iar aceasta putere nu o poti dobandi decat prin spiritualitate.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 8

Gradul de evolutie in care te afli nu te conduce catre un drum linistit si lin, fara probleme, preocupari sau nelinisti. Stiu, nu este ceea ce vrei poate sa auzi, insa satisfactia de a le traversa cu fruntea sus este enorma. Vrand nevrand, viata te va pune in postura in care va trebui sa-ti asumi anumite responsabilitati si sa le duci pe umerii tai. Ego-ul reprezinta unul din punctele tale slabe cu care va trebui sa te confrunti. Nu te lasa ghidat de orgoliu si vanitate, ci canalizeaza-ti energia pozitiva inspre scopuri nobile, frumoase.

Numarul Evolutiei Spirituale: Numarul 9

Te afli in punctul maxim in care ai acumulat si invatat multe de-a lungul vietilor tale. Deoarece gradul tau de evolutie este foarte aproape de finalitate, viata in care te-ai reincarnat acum este de fapt o lectie despre capacitate ta de daruire, de desprindere de cele materiale, cele meschine, cele necesare bogatiei lumesti sau exclusiv binelui trupesc. Trebuie la randul tau sa instruiesti alte suflete tinere si sa le ajuti sa-si depaseasca provocarile in viata, dar si sa-si gaseasca drumul propriu. Trebuie sa actionezi si sa indrumi deopotriva.

Sursa: revista GARBO

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s