Numarul Subconstientului – puterea de a atinge succesul in viata


Numarul Subconstientului scoate la iveala modul in care reactionezi la situatiile exceptionale pe care viata ti le ofera si indica abilitatea ta de a profita de oportunitati. La fel, Numarul Subconstientului iti subliniaza trasaturile ce au nevoie de imbunatatiri.

Numarul Subconstientului scoate la iveala capacitatea de a trece peste greutatile din viata cu succes si de a ne recunoaste propria valoare.

Cum se calculeaza Numarul Subconstientului?

Pentru a afla Numarul Subconstientului, scrie-ti numele pe o foaie de hartie. Pune sub fiecare litera cifra sa corespunzatoare (in functie de ordinea din alfabet) si numara din cate cifre este format numele tau. De exemplu, daca te cheama Andreea Ionescu, vei calcula astfel:

A (1) N (14) D (4) R (18) E (5) A (1) I (9) O (15) N (14) E (5) S (19) C (3) U (23)

In cifre, numele tau arata astfel: 1 14 4 18 5 5 1 9 15 14 5 19 3 23 si este format din 1 3 4 5 8 9, adica din 6 cifre. Numarul Subconstientului este 6.

Calitati in functie de Numarul Subconstientului

Numarul Subconstientului 3

Daca esti influentat de Numarul Subconstientului 3, viata te va forta sa inveti sa te descurci singur si nu ajutat de familie sau prieteni. In tinerete iti vei cauta marea dragoste ce se va dovedi a fi un partener loial si de incredere si iti va fi alaturi in momentele grele, sprijinindu-te emotional. Cheia spre succesul tau in viata este sa iti gasesti un tel pentru care sa lupti si sa iti canalizezi toate energiile in directia pe care o urmezi. Vei atinge rezultate impresionante atat timp cat iti vei organiza viata alaturi de cineva drag.

Numarul Subconstientului 4

Esti o persoana ce are tendinta sa se piarda in detalii tocmai din cauza influentei pe care ti-o ofera cifra 4. Incapacitatea de a te decide asupra unui lucru iti ‘paralizeaza’ abilitatea de a reactiona rapid in situatiile in care esti pusa. Pentru a trece cu succes prin viata este nevoie sa iti recapeti increderea in instincte. Ai nevoie de o fundatie solida care sa te impulsioneze sa iti urmezi visul, iar aceasta poate fi constituita printr-o relatie de prietenie ori de dragoste.

Numarul Subconstientului 5

Sub influenta numarului subconstientului 5 ai tendinta sa iti risipesti energia si sa nu duci la bun sfarsit tot ceea ce iti propui. Ai nevoie de organizare si disciplina in viata ta. In loc sa te confrunti cu situatiile ce iti ies in cale, incerci sa scapi de probleme si fortezi schimbarea tocmai pentru ca inveti foarte repede lucruri noi si te adaptezi imediat la schimbare, la nou. Succesul tau in viata depinde de capacitatea de a deveni o fire matura si responsabila. Te ancorezi in familie si cariera.

Numarul Subconstientului 6

Daca ai ca numar al subconstientului cifra 6 esti genul de persoana care ii ajuta cu inima deschisa pe ceilalti, uneori chiar uitand sa iti satisfaci propriile dorinte sau nevoi. Familia este extrem de importanta in viata ta, cariera fiind intotdeauna pe locul doi. Esti o fire comunicativa ce isi cauta alinarea in prieteni, fiind oricand pregatit sa te sacrifici pentru binele lor. Respecti pe toata lumea din jurul tau si te astepti sa fii tratat cu respect. Cuvantul care te caracterizeaza cel mai bine este empatia.

Numarul Subconstientului 7

Pentru ca ai ca numar al subconstientului cifra 7, acest lucru te face sa pari o persoana oarecum indiferenta. Totusi, in realitate esti o fire echilibrata ce poate sa treaca cu brio ‘furtunile’ oferite de viata. Cand intampini greutati te retragi in propria cochilie, gasind pacea necesara descoperirii raspunsurilor benefice pentru tine. La fel, te folosesti de creativitate si inteligenta pentru a dobandi succesul in viata. Nu te deschizi cu usurinta in fata celorlalti, avand un caracter singuratic.

 Numarul Subconstientului 8

 Atunci cand te confrunti cu o situatie exceptionala o gestionezi exceptional. Fiind influentat in subconstient de cifra 8, inveti foarte repede lectiile pe care viata ti le ofera si nu faci niciodata o greseala de doua ori. Ca fire, esti o persoana dependenta de recunoasterea celor din jur, un bun sfatuitor si un foarte iscusit manager al banilor. Esti un supravietuitor care detine numeroase calitati, principala fiind cea a curajului.

Numarul Subconstientului 9

Daca ai ca numar al subconstientului cifra 9, acest lucru inseamna ca ai un caracter impersonal – in sensul ca te lasi greu descoperit de cei din jur. Desi nutresti sentimente extrem de profunde pentru persoanele apropiate din viata ta, pari o fire destul de rece si nu te deschizi prea mult din punct de vedere emotional. Competent din fire, te descurci bine in situatiile exceptionale, nefiind vulnerabil la greutatile pe care viata ti le scoate in cale. Nu ai de invatat Lectii Karmice.

Sursa: Revista Garbo

2 păreri la “Numarul Subconstientului – puterea de a atinge succesul in viata

  • Craciun Fericit!

   Sau se poate sa nu existe aceasta varianta de numar pentru Numarul Subconstientului!?

   Atentie …se calculeaza dupa pozitia literelor conform alfabetului, iar pentru literele ce ocupa pozitii mai mari decat 9, se vor reduce la o singura cifra.
   Exemplul mie imi pare suficient de explicit.

   Succes

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s