Oracolul numerologic: Ce destin avem in functie de ziua nasterii


Fiecare numar are o putere speciala care este ascunsa de simbolistica sa conectata la principiile universale. Numerele au legatura fireasca, mistica cu tot ce este in natura, ceea ce le transforma in expresii simbolice foarte puternice. Numerele au puterea de a ne influenta viata.

Astfel, numerologia devine studiul numerolor si a influentei lor in vietile noastre iar predeterminarea pe care o descrie simbolistica numerelor poate fi folosita precum un oracol.

Totusi nu este bine sa te blochezi in aceasta ideologie a predeterminarii, sa crezi ca soarta vietii tale este aprioric hotarita. Astfel, aceasta predeterminare te poate ajuta sa gasesti acea parte din existenta ta care ar avea nevoie de un plus, iar constientizarea sa te poate ajuta sa imbunatatesti acolo unde este cazul.

In acelasi timp, simbolistica numarului tau personal iti poate oferi date esentiale despre legatura mistica pe care o ai cu ordinea universului.

Numarul tau este dat de data zilei in care te-ai nascut – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 sau de suma dintre numerele unei date cu doua cifre.

Numarul unei persoane nascute in data de 3 este 3.

Numarul unei persoane nascuta in data de 23 va fi 5, adica 2+3.

In unele cazuri e nevoie de doua adunari, ca in exemplul urmator:

O persoana nascuta intr-o data de 19 va proceda asa: 1+9= 10 => 1+0= 1. Atunci numarul sau va fi 1.

 

Numarul 1

In mod esential, numarul 1 are legatura cu energia pozitiva, cu energia pura.

El reflecta noi inceputuri si puritatea. Intelesul simbolic al acestui numar poate fi clarificat intelegand ca „unu” simbolizeaza atat actiunea mentala cat si pe cea spirituala.

Destinul unei persoane nascute sub simbolistica numarului 1 poate fi acela al unui leader autocrat sau al unui autor carismatic, care este capabil sa stabilieasca o relatie cu multi oameni, dar care de obicei nu este capabil sa gaseasca iubirea adevarata.

Daca persoana influentata de numarul 1 invata sa nu mai fie atat de auto-centrata si ca a fi singur in varf nu este neaparat un dat, daca va invata sa dedice timp familiei, cu siguranta aceasta persoana va reusi sa isi depaseasca destinul de om deosebit, dar singur.

Numarul 2

Simbolistica numarului 2 se refera la bunatate, la tact, la dualitate si echilibru. Numarul 2 reflecta nevoia ca totul sa fie planificat.

„Doi” ne provoaca mereu sa alegem, iar semnificatia spirituala a acestui numar se refera la toate formele de comunicare cu ceilalti, fie ca este vorba de rivalitate sau comuniune. Numarul doi simbolizeaza claritatea, nevoia de unitate si armonie.

In numerologia clasica, destinul numarului 2 se refera la o viata devotata doar unei persoane, unei relatii care este atat de obsesiva incat cei doi nu mai au timp de nimic altceva in viata, nici macar de cariera.

Acest lucru se datoreaza unei anumite predispozitii a numarului 2 pentru codependenta, dar desigur ca aceasta predispozitie poate fi combatuta.

Este vorba despre un efort constient, indreptat catre dezvoltarea proprie. Numarul 2 poate avea portia sa de „dulce” in viata, invatand sa o recunoasca si sa o revendice, pentru ca de fapt doar noi insine suntem maestrii destinului nostru!

Numarul 3

Intelesul spiritual al numarului 3 se refera la magie, la intuitie, la fecunditate si avantaj. Numarul „trei” invoca versatilitatea si pura placere a creativitatii.

Numarul trei reprezinta Timpul: Trecutul, Prezentul si Viitorul. Acest numar exprima necesitatea de a-ti exprima creativitatea. Trei promite noi aventuri si cooperare. In mod titpic, trei semnifica succesul si rasplata.

Soarta numarului 3 este aceea de a fi mereu un menestrel care imparte bucurie si farmec in jur. Persoanele nascute sub influenta acestui numar nu prea au chemarea catre stabilitate, nu au dorinta de a construi si de a pastra o familie. Numarul 3 are reputatia de a fi necredincios si de asemenea poate deveni faimos.

Exresandu-si insa capacitatea de a se auto-constientiza, numarul 3 reuseste sa iasa din lumina propriei carisme si uneori celebritati, pentru ca aceasta auto-constientizare nu e de fapt, decat modalitatea de a fi mai aproape de adevarata esenta a sinelui.

Numarul 4

Numarul „patru” simbolizeaza stabilitatea si o invoca. Gandeste-te la cele patru anotimpuri, la cele patru elemente primordiale, la cele patru directii.

„Patru” simbolizeaza taria, calmul si stabilitatea caminului. O recurenta a cifrei patru in viata ta poate simboliza nevoia de a te intoarce la radacini, la centrul fiintei tale… cu atat mai mult daca aceasta este chiar cifra destinmului tau.

Soarta numarului 4 este aceea de a se lupta cu provocari de toate felurile. O persoana nascuta sub simbolistica numarului 4 poate avea probleme de sanatate. Aceste persoane trebuie sa treaca peste destine teribie pentru a atinge succesul remarcabil. E bine sa ganditi pozitiv!

Numarul 5

Numarul 5 semnifica dorinta de aventura, de miscare si de asemenea transformari nepredictibile si chiar schimbari radicale.

Mesajul spiritual al numarului 5 ne atrage atentia catre minunatiile vietii si ne provoaca sa intelegme haosul din jurul nostru. Vibratia numarului 5 este una „salbatica”, neregulata. Numarul 5 inseamna actiune, calatorie. Iar cele mai fabuloase calatorii le poti avea cu mintea si cu spiritul, nu neaparat in mod fizic.

Soarta numarului 5 este cea a unui suflet neodihnit si preocupat de aventura. Persoana calauzita de simbolul acestui numar pare ca nu se va aseza nicioada, devine anxioasa agitata dupa o perioada mai indelungata de stat alaturi de cineva. Numarului 5 ii place sa se simta in libertate…

Numarul 5 poate deveni foarte bogat daca se focuseaza pe capacitatile sale creative.

Numarul 6

Numarul 6 ascunde farmecul lui Venus. „Sase” reprezinta armonia, echilibrul, sinceritatea, iubirea si adevarul. Numarul 6 ne ofera de cele mai multe ori solutii care se desfasoara calm, firesc.

Putem sa invocam numarul sase atunci cand avem nevoie de diplomatie in viata noastra, atunci cand ne confruntam cu situatii delicate.

Pentru persoanele patronate de energia numarului sase, soarta pare a fi aceea de a se aseza, de a avea multi copii si de asemenea de a ramane intre granitele unei moralitati majoritare.

O persoana nascuta sub simbolistica cifrei 6 poate fi atrasa de cauzele sociale si se poate implica cu pasiune. Persoanele calauzite de simbolul numarului 6 par foarte blande, dar in acelasi timp devin foarte dure si puternice atunci cand este vorba sa isi apere drepturile. De asemenea pot deveni foarte bogate.

Numarul 7

Asemeni numarului 3, sapte simbolizeaza forte magice. Numarul sapte ne trimite cu gandul la esoterism, la magie si mister.

Numarul „sapte” activeaza imaginatia si provoaca rezultate in viata noastra, activand constiinta si responsabilitatea. Daca numarul 7 este numarul destinului tau, poti sa profiti de puterea magica a acestui numar, activandu-ti constiinta de sine.

Soarta unei persoane influentate de numarul 7 este una care descrie personalitatea unui geniu neinteles. Persoanele nascute sub energia acestui numar vor trai probabil in individualitate. Uneori, aceasta persoana este una neinteleasa si poate avea probleme de comunicare cu celalalt sex.

Totusi, foarte multe persoane apreciaza talentele si geniul sau, astfel incat multi dintre cei nascuti sub influenta numarului 7 pot sfarsi mai degraba in bratele cuiva care poate sa le ofere grija si atentie. Multe dintre persoanele influentate de numarul 7 sunt sexy prin simpla lor atitudine, foarte interesanta, desprinsa de norma.

Numarul 8

Simbolistica numarului 8 este conectata la ideea de succes si buna-stare. Aceasta pentru ca 8 semnifica continuitatea, repetitia, ciclul. Pentru obtinerea succesului, e nevoie de repetitie. Ganditi-va la analogia cu bulgarele de zapada.

Soarta numarului „opt” este una bine-cuvantata din punct de vedere financiar. Fie aceste persoane se nasc bogate, fie atrag in viata lor mari cantitati de bani. Cu toate acestea, odata cu norocul financiar, numarul 8 atrage si probleme sentimentale.

Persoanele influentate de 8 isi creeaza de fapt propria drama si sta tot in puterea lor de a atrage fericirea, in locul problemelor.

Numarul 9

Semnificatia spirituala a numarului „noua” ne ridica pe inalte frecvente vibrationale. 9 reprezinta atingerea obiectivelor, satisfactie si succes. Puterea spirituala a numarului noua este cea a intelectului.

Numarul noua ne provoaca sa ne descoperim toate abilitatile de a influenta lumea si a o transforma intr-un loc mai bun.

Soarta numarului 9 poate fi descrisa de roulul „vindecatorului ranit”. Omul influentat de puterea numarului 9 poate avea serioase probleme de sanatate, cu finantele si in dragoste dar in acelasi timp, tocmai prin aceste instrumente, el reuseste sa traiasca o autentica trezire spirituala care ii transforma in videcatorii altor suflete ranite.

Numarul 9 isi poate lua cu usurinta destinul in propriile maini, neacceptand sa fie martir in aceasta viata, incercand sa se focuseze pe propriile nevoi, in loc de a-i pune pe ceilalti, mereu pe primul plan.

Sursa: revista GARBO

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s