Echilibrarea energetica


In acceptiunea medicinii holistice, oamenii sunt alcatuiti din minte, corp si spirit, care se afla intr-un continuu echilibru dinamic cu dimensiunile energetice superioare.

De asemenea, se considera ca boala la om se instaleaza pe nivelul spiritual al biostructurii sale, ca urmare a faptelor acestuia, care contravin armoniei biostructurale si care determina vibratii de frecventa scazuta, ce se acumuleaza la nivelul dimensiunii spirituale, producand mai departe prin „efectul cascada” modificarea calitativa a vibratiilor proprii pe nivelurile mental si fizic. Astfel, se instaleaza o stare generala alterata si un camp vibrational de frecventa scazuta, perceput atat in interiorul propriului organism cat si in exterior prin interferenta de campuri bioenergetice de frecventa scazuta.

In echilibrarea energetica, reflexologia, presopunctura si toate celelalte proceduri reprezinta „instrumente” a caror eficienta este cu atat mai mare cu cat se aplica pe un organism protejat de influente negative ale factorilor perturbatori descrisi la pagina ” Cauzele perturbarilor energetice”.

Starea de liniste, pace si nonconflict interior  se obtine tot la nivel biostructural, pornind de la dimensiunea spirituala. Tratamentul principal la acest nivel consta din administrarea cu constiinta eficientei lor a celor trei „medicamente sentiment”.

  • IERTAREA – celor pe care i-am suparat;

– celor care m-au suparat;

– fata de mine insumi.

  • IUBIREA CRISTICA
  • DARUIREA NECONDITIONATA

Aceste trei „medicamente sentiment”, trebuie interiorizate la nivel vibrational maxim, avand drept scop obtinerea rezultatelor scontate – liniste, pace, nonconflict interior – determinand in felul acesta prin efect vibrational, echilibrarea sistemului energetic care este baza de sustinere functionala a organelor si sanatatea organismului.

Starea de sanatate bio-psiho-sociala realizata in acest mod semnifica totodata armonia nivelurilor biostructurale – fizic, mental, spiritual – cu transmiterea informatiei starii de armonie si psihostructurii, care este interiorizata si perceputa ca atare si care la randul sau prin vibratie de frecventa crescuta genereaza si intretine starea generala buna, care este expresia sanatatii armonioase.

Armonia biostructurala este indispensabila unui terapeut, atat pentru a fi eficient in terapie cat si pentru protectia personala fata de transmiterea energetica a unor patologii.

Armonia biostructurala creeaza un camp bioenergoinformational, interferent si care faciliteaza transmiterea informatiei terapeutice generate de gandul bun terapeutic, la care se adauga in aceeasi masura vizualizarea creativa si cuvantul terapeutic. De aici, se concluzioneaza usor, necesitatea comunicarii interactive in cadrul campului bioenergoinformational realizat intre terapeut si pacient.

Reflexoterapia favorizeaza inceperea unui proces de echilibrare energetica. Efectuarea reflexoterapiei  nu vindeca ci dezvolta prin incredere si perceptie spirituala precum si eliminarea toxinelor, conditiile in care poate sa apara autovindecarea.

 

 

Lasă un comentariu